Die son kom op / Dawn has Broken

Robert Bester, Jeffreysbaai oor Die Son Kom Op: Wat ‘n goeie boek. Baie interessant. Ek het nog nooit so daarna gekyk nie want die kerke veroordeel heeltyd. Die boek het my visie verbreed. Ek verstaan nou baie dinge beter en gaan die boek beslis uitleen om gelees te word.
Alet Labuschagne oor Die Son Kom Op: Dit is nou ‘n boek wat ek geniet het. ‘n Mooi storie en baie lering. Ek het nooit besef dat mens so na dinge kan kyk nie. Ek verstaan die dinge nou baie beter, en het beter begrip. Die boek is aan te bevel en ek sal dit selfs verdedig ook.
Brandon Nika, Humansdorp, about Origin of Sorrows: Wow Louis, it is a great book with so much teaching and info. I just loved to read it and even told my fellow church members about it. They surely want to order, at least 21 people indicated that they want to buy the book.
Ian Schönborn, Bloemfontein oor Die Son Kom: Baie geniet. ‘n Moet lees vir mense met ‘n verordelende gees en vooropgestelde idees.
Pastoor Peter Simpson, Pretoria (Agalia Kerk) oor Die Son Kom Op/ Dawn has Broken. Baie goeie boek. Naas die Bybel die boek met die meeste waarheid wat ek nog ooit gelees het.

Please follow and like us: