Wat jy saai…

“Wie? Wie is die polisieman,” vra Natie eisend. Dirk is metens verward. “Ek wil sy naam hê want ek wil gaan uitvind of hy bloedmonsters het om die stelling te kan bewys,” sê Natie onheilspellend kalm. “Ek wil ‘n klag teen hom gaan lê as hy nie oor bloedtoetse beskik om hierdie bewering te staaf nie. Ek was by my kind net na die ongeluk, en hy was so nugter as wat ek nou is,” sê Natie. Dirk besef nou eers met wie hy praat en skrik merkbaar. “Die polisie … die polisie,” stotter hy. “Jy sê so, ja, maar ek soek sy naam. En as jy nie ‘n naam kan gee nie, kla ek jou summier aan vir naamskending,” dreig Natie. Van pure skrik raak Dirk se oë al groter. “Ek … uh … niemand het dit vir my gesê nie … Ek … uh … dit is my eie weergawe … . Ek het gedink … ,” hyg die skinderbek. “Gedink? Gedink? Nou dan staak jy jou *bloody* geskinder onmiddellik.

Please follow and like us: